Mijn werkwijze

Als je mijn hulp vraagt, raak ik betrokken bij een kwetsbaar stukje van jullie leven. Het leven van jouw kindje en jouw onzekerheden. En je gaat misschien een stukje delen dat je met sommige vrienden niet eens deelt. Daar ben ik me heel erg van bewust. Ook van de stap die je neemt. Ik kijk daarom graag met je mee naar een passende oplossing. Weet je niet wat het beste bij je past of zou je graag een maatwerk consult aanvragen? Neem dan contact met me op via de whatsapp knop onderaan de site.

Het is belangrijk dat jij op een persoonlijke manier geholpen wordt. Daarom is het aan jou de keuze qua hulp: wil je alles digitaal (zoom, telefonisch, whatsapp en mail) of vind je het fijner als ik bij jullie thuis kom?
We kunnen dan samen naar de slaapplaats van jouw kindje kijken, vaak kan je met wat simpele aanpassingen al wat meer rust brengen en zo zorgen voor een optimale slaapomgeving.
De meeste ouders gaan voor de hulp op afstand en dat werkt net zo goed. Soms is er dan ook even de gelegenheid om jullie kindje -tijdens een zoom- te ontmoeten, zodat ik een beetje een indruk krijg van hoe jullie kindje is.

Het huisbezoek is gratis bij het slaapadvies met coaching als je in de volgende plaatsen woont: Nieuwveen, Nieuwkoop, Leimuiden, Ter Aar, Uithoorn, Kudelstaart, De Kwakel, Aalsmeer, Amstelveen en Mijdrecht.
Woon je verder weg? Geen probleem. Omdat ik zo centraal woon, kan ik ook langskomen in omgeving Utrecht, Hilversum, 't Gooi, Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Schiphol, Alphen a/d Rijn en Leiden. In verband met de extra (reis)tijd die ik hiermee kwijt ben, reken ik hier wel extra voor. Stuur me een berichtje als je een prijsopgaaf wil ontvangen.
Dit kan via het contactformulier of via simone@slaapmoon.nl.
Ik kijk graag met je mee

Ik ben, naast ervaringsdeskundige, gediplomeerd kinderslaapcoach en onrustdeskundige en aangesloten bij de International Association of Child Sleep Consultants.

Ik kijk overkoepelend naar het huidige slaapgedrag.
Dit houdt in dat ik eerst op zoek ga naar de oorzaak van het slaapgedrag en daarna een advies geef dat past bij de situatie en omstandigheden.
Ik kijk dus niet alleen naar het slapen maar ook naar verschillende andere factoren die het slapen in de weg kunnen staan, zoals (verborgen) reflux, koemelkallergie, gevoelige darmpjes en voeding.

Ik heb een opleiding tot kinderslaapcoach afgerond met een diploma en ben psychosociaal- en kindertherapeut in opleiding.
Ik geloof dat je kindje laten huilen niet de oplossing is. En omdat ik weet dat het anders kan, help ik jou graag op weg én geef ik je voldoende tools zodat je uiteindelijk zelf weet wat je kan doen om jouw kindje lekker te laten slapen.

Omdat ik vind dat de ouders in dit verhaal even belangrijk zijn als het kindje, geef ik je ook tips hoe je zelf met slaaptekort om kan gaan en pas ik mijn advies aan naar jouw mogelijkheden.
Als je aan de slag gaat met een methode die je past en voor jouw gevoel uitvoerbaar is, is de kans van slagen namelijk vele malen groter.blije ouders

'Simone schreef voor ons een plan dat zo herkenbaar was en waarin ze stap voor stap uitlegde hoe we konden werken aan meer slaap voor onze dochter.

Na 3 dagen zagen we al verschil en merkten we dat ze steeds makkelijker zelf in slaap viel. Iets wat zelfden gebeurde hiervoor. Ook werden haar slaapjes langer: van 30 minuten naar 1,5 uur per keer. Heerlijk!

De nachten zijn hierdoor ook beter en rustiger geworden.
Nogmaals bedankt voor alle hulp.'

- MAMA VAN TESS -
8 maanden

-MAMA VAN LIZE-
3 maanden

'Ons meisje worstelde met enorme buikkrampen, waardoor slapen in haar bedje niet goed ging. Ze sliep enkel bij ons in de draagzak, maar ook dat waren steeds hazenslaapjes. We raakten zelf helemaal uitgeput door de situatie en hadden daarnaast nog een peuter om voor te zorgen. Gelukkig kon ik snel contact leggen met Simone en was er binnen no time een slaapplan afgestemd op onze dochter. Wat we als heel prettig hebben ervaren is de duidelijke tips, het goed op te volgen “stappenplan” en daarnaast de mogelijkheid om te appen met Simone als het even pittig was. Simone was erg betrokken, vroeg regelmatig hoe het ging en door haar eigen ervaring met een huilbaby voelden we ons enorm gehoord. Inmiddels is ons kindje 6 maanden en slaapt ze al een aantal maanden zelf in haar eigen bedje. En dat alles zonder haar te laten huilen. Hechting op nummer 1, zo fijn dat dat kon met de tips van Simone. Een echte aanrader als je met je handen in het haar zit over het slapen van je kindje!'


Zo ontzettend blij met de hulp van Simone! De stap om een slaapcoach in te schakelen voelde heel groot, maar Simone heeft ons zo liefdevol geholpen. Al na 1 week sliep onze dochter zo goed als door en na een maand sliep ze altijd door, dronk ze geen flesjes meer in de nacht en viel ze zelfstandig in slaap. Ongelofelijk! En dat alles zonder tranen, zonder dwang en met heel veel liefde en verbinding. Simone was altijd beschikbaar voor ons als we vragen hadden en coachte ons er heel fijn doorheen. Super dankbaar voor haar hulp en heel blij dat we deze stap hebben gezet! Zonder haar was het zeker nog lang niet gelukt.

- MAMA VAN MARLEY -
19 maanden

Wij hebben erg veel gehad aan het videoconsult met Simone. Ons zoontje sliep overdag alleen korte slaapjes, viel heel lastig in slaap en er zat helemaal geen ritme in de dag. Voor mijn gevoel had ik alles al geprobeerd, maar Simone kwam met heel veel nuttige tips helemaal passend bij ons zoontje situatie. Met een paar kleine aanpassingen gaat het slapen nu al veel beter. Wij zijn erg blij!

- MAMA VAN OLIVIER -
7 maanden

Fijne slaapcoach die goed bij onze visie past! We hebben een videoconsult gedaan en nadat we een uitgebreide intake moesten invullen hebben we deze samen besproken. Simone kijkt niet alleen naar het slapen maar alles eromheen neemt ze ook mee in haar advies. Door haar advies hebben we nu een goed werkend ritme voor ons dochtertje en is haar slaapkwaliteit verbeterd. We zijn er nog niet, op naar de volgende stappen! Dat is overigens heel fijn vinden wijzelf dat het plan niet gehaast hoeft. Het is stapje voor stapje, iets wat ik persoonlijk heel liefdevol en fijn vind voor de kindjes zelf. Blij dat wij dit consult hebben gedaan ondanks dat ik eerst twijfelde of we het nodig hadden. Naast alle adviezen die je van andere krijgt is het toch fijn om tips&tricks van een slaapcoach te krijgen, ik kan Simone zeker aanraden!

- MAMA VAN MAISY -
9 maanden

'Fijn en laagdrempelig contact via het Whatsapp consult waarbij al onze vragen werden beantwoord!'

- MAMA VAN OLIVIA -
8 maanden

Na een tijd toch een slaapcoach gezocht voor onze tweede dochter. Simone heeft ons met haar handvaten en tips enorm geholpen. Ook gewoon even horen dat je op de goede weg zit. En ik ben echt fan van haar whatsapp consult. Gewoon even sparren en snel weer op weg geholpen zijn! (Wij hebben wel eerste een videoconsult gehad. Ook heel fijn!)

- MAMA VAN LISELOT -
15 maanden

Super fijne slaapcoach! Met hele praktische en vooral leuke tips zijn wij mega goed geholpen. In twee weken tijd ging ons kind makkelijker naar bed, sliep hij langer in de middag en sliep hij voor het eerst de hele nacht door! SlaapMOON is top!

- MAMA VAN TEDDY -
2 jaar

Simone denkt op een liefdevolle natuurlijke manier mee hoe je je kindje meer slaap kunt bieden. En het werkt. Geen gehuil, geen drama, gewoon met vet veel liefde iedereen meer slaap. Dankjewel voor je fantastische hulp!

- MAMA VAN JUUN -
16 maanden

volg je gevoel

Sluit mijn werkwijze aan bij jouw ouderschapsstijl?

Wil je graag dat er naar meer dan alleen het slapen wordt gekeken?

Waarom kies je voor mij?

Wil je een duurzame oplossing, op een liefdevolle manier?

Wil je gehoord en begeleid worden maar daarna met mijn adviezen zelf verder kunnen?