ALGEMENE VOORWAARDEN

Het consult kan alleen doorgaan als je in het digitale intakeformulier aanvinkt dat je de consultvoorwaarden hebt gelezen en akkoord gaat. In het intakeformulier geef je tevens akkoord voor het verwerken van de gegevens, zoals genoemd in de Privacyverklaring.
 
Ik kan je als deskundige helpen op het gebied van slapen, maar ben dus geen therapeut, arts, orthopedagoog of kinderpsycholoog, ik verhelp geen ziektes of afwijkingen van welke aard dan ook. Raadpleeg dus altijd een arts als er iets is dat medisch opgelost mag worden. Spoed hoort hier ook thuis.
 
Er is geen garantie op succes, daarvoor spelen er te veel variabelen. Je betaalt voor het consult, wat daar uitkomt en wat je daarmee wilt is aan jou. Uiteraard krijg je een uitgebreid doordacht slaapplan en is de methode goed en bewezen.
 
Ik heb te aller tijden in de mogelijkheid een consult te weigeren, zonder opgave van reden en ook als er een datum is besproken en al is betaald. Uiteraard ontvang je in dat geval het volledige bedrag terug.
 
Ik probeer altijd de afgesproken datum te respecteren. Maar heel soms lukt het niet en dan bied ik je een alternatief of de mogelijkheid tot annuleren.
 
Zodra we een traject mondeling, telefonisch of per mail zijn overeengekomen, bevestig ik de reservering van het traject per mail. Daarin bevestig ik de datum van de start van het consult. Voordat ik start met een consult dient de betaling binnen te zijn. Een eenmaal gereserveerd en overeengekomen slaapconsult heeft een betaalverplichting. Annuleren kan tot 14 dagen voorafgaand aan het consult. Ik bereken dan EUR 25,- administratiekosten. Na die periode is er geen verdere restitutie mogelijk. Het verplaatsen van een slaapconsult is mogelijk tot een week voor de datum.

MOON slaapcoaching
Nieuwveens Jaagpad 113
2441GC Nieuwveen
06 8333 5812
simone@moonslaapcoaching.nl

heb je nog vragen of hulp nodig bij het kiezen van het juiste pakket?

Tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek kan ik jou meer uitleggen over mijn werkwijze en je -aan de hand van jouw verhaal- helpen kiezen welk pakket het beste bij jullie situatie past.

Plan een gratis kennismaking