laagdrempelig en snel

Wil je even een vraag stellen, weten of je op de goede weg zit of feedback op het ritme dat je hanteert? Dan kan je met mij appen.

Het kan snel tussendoor en is misschien nét even dat kleine beetje dat je nodig had om vertrouwen te hebben dat het goed komt.

meer INFO

Whatsapp consult

ja, dit wil ik

Ik help jou op weg met die ene tip die je nog niet hebt gehad of laat je gewoon juist weten dat je het juist hartstikke goed doet (wat je natuurlijk sowieso doet, want alles wat je vanuit je gevoel doet is goed).

We appen 30 minuten en in die tijd kan jij vragen stellen die ik beantwoord. Zorg dat je je vragen alvast voorbereid, dan kan ik er zoveel mogelijk beantwoorden. Hebben we langer de tijd nog? Geen probleem! Dan betaal je alleen het verschil.

Ik kan jou helpen aan
meer rust en slaap

Omdat ik zelf kleine kids heb die slaapproblemen hebben gehad én een opleiding tot slaapcoach heb gevolgd,
weet ik vanuit de theorie én praktijk hoe ik jou op weg kan helpen.

zo werkt het

je kan tijd bijboeken 

we appen 

je stuurt mij een berichtje

Je mag alles vragen wat je wil (over slaap). Mocht er veel spelen, bijvoorbeeld onrust of een slaapprobleem dat al langer speelt, dan kan het zijn dat ik je niet met alleen appen kan helpen.

Tijd tekort? Geen probleem, indien mogelijk* verlengen we de afspraak. Je betaalt uiteraard alleen het verschil. Mocht je nadien toch een ander consult nodig hebben, dan krijg je hier 10 euro korting op.

Je kan zelf een gewenste tijd in mijn agenda kiezen. Laat me alvast -kort- weten wat jouw slaapvraag is en de leeftijd en naam van jouw kindje.
Je ontvangt een bevestiging van de afspraak per mail.

We appen 30 minuten.
Mocht je langer nodig hebben en
hier is ruimte voor, dan kan je dit verlengen
 met 10 minuten € 12,50
 met 15 minuten € 17,50Je wil op korte termijn antwoord op jouw vragen

Je wil even op weg geholpen worden en kan daarna zelf met de tips aan de slag

Er is geen fysiek ongemak (dus geen onderliggend probleem dat het slapen in de weg staat)

Je hebt een paar specifieke vragen over het slapen van jouw kindje

Het slapen loopt niet helemaal lekker. Je kindje wordt bijvoorbeeld 's nachts vaak wakker of doet korte dutjes op de dag

wanneer past het whatsapp consult?


Investering  € 50,-

maak een afspraak

*dit kan wanneer er geen afspraak na jou is

blije ouders

'Simone schreef voor ons een plan dat zo herkenbaar was en waarin ze stap voor stap uitlegde hoe we konden werken aan meer slaap voor onze dochter.

Na 3 dagen zagen we al verschil en merkten we dat ze steeds makkelijker zelf in slaap viel. Iets wat zelfden gebeurde hiervoor. Ook werden haar slaapjes langer: van 30 minuten naar 1,5 uur per keer. Heerlijk!

De nachten zijn hierdoor ook beter en rustiger geworden.
Nogmaals bedankt voor alle hulp.'

- MAMA VAN TESS -
8 maanden

-MAMA VAN LIZE-
3 maanden

'Ons meisje worstelde met enorme buikkrampen, waardoor slapen in haar bedje niet goed ging. Ze sliep enkel bij ons in de draagzak, maar ook dat waren steeds hazenslaapjes. We raakten zelf helemaal uitgeput door de situatie en hadden daarnaast nog een peuter om voor te zorgen. Gelukkig kon ik snel contact leggen met Simone en was er binnen no time een slaapplan afgestemd op onze dochter. Wat we als heel prettig hebben ervaren is de duidelijke tips, het goed op te volgen “stappenplan” en daarnaast de mogelijkheid om te appen met Simone als het even pittig was. Simone was erg betrokken, vroeg regelmatig hoe het ging en door haar eigen ervaring met een huilbaby voelden we ons enorm gehoord. Inmiddels is ons kindje 6 maanden en slaapt ze al een aantal maanden zelf in haar eigen bedje. En dat alles zonder haar te laten huilen. Hechting op nummer 1, zo fijn dat dat kon met de tips van Simone. Een echte aanrader als je met je handen in het haar zit over het slapen van je kindje!'


Zo ontzettend blij met de hulp van Simone! De stap om een slaapcoach in te schakelen voelde heel groot, maar Simone heeft ons zo liefdevol geholpen. Al na 1 week sliep onze dochter zo goed als door en na een maand sliep ze altijd door, dronk ze geen flesjes meer in de nacht en viel ze zelfstandig in slaap. Ongelofelijk! En dat alles zonder tranen, zonder dwang en met heel veel liefde en verbinding. Simone was altijd beschikbaar voor ons als we vragen hadden en coachte ons er heel fijn doorheen. Super dankbaar voor haar hulp en heel blij dat we deze stap hebben gezet! Zonder haar was het zeker nog lang niet gelukt.

- MAMA VAN MARLEY -
19 maanden

Wij hebben erg veel gehad aan het videoconsult met Simone. Ons zoontje sliep overdag alleen korte slaapjes, viel heel lastig in slaap en er zat helemaal geen ritme in de dag. Voor mijn gevoel had ik alles al geprobeerd, maar Simone kwam met heel veel nuttige tips helemaal passend bij ons zoontje situatie. Met een paar kleine aanpassingen gaat het slapen nu al veel beter. Wij zijn erg blij!

- MAMA VAN OLIVIER -
7 maanden

Fijne slaapcoach die goed bij onze visie past! We hebben een videoconsult gedaan en nadat we een uitgebreide intake moesten invullen hebben we deze samen besproken. Simone kijkt niet alleen naar het slapen maar alles eromheen neemt ze ook mee in haar advies. Door haar advies hebben we nu een goed werkend ritme voor ons dochtertje en is haar slaapkwaliteit verbeterd. We zijn er nog niet, op naar de volgende stappen! Dat is overigens heel fijn vinden wijzelf dat het plan niet gehaast hoeft. Het is stapje voor stapje, iets wat ik persoonlijk heel liefdevol en fijn vind voor de kindjes zelf. Blij dat wij dit consult hebben gedaan ondanks dat ik eerst twijfelde of we het nodig hadden. Naast alle adviezen die je van andere krijgt is het toch fijn om tips&tricks van een slaapcoach te krijgen, ik kan Simone zeker aanraden!

- MAMA VAN MAISY -
9 maanden

'Fijn en laagdrempelig contact via het Whatsapp consult waarbij al onze vragen werden beantwoord!'

- MAMA VAN OLIVIA -
8 maanden

Na een tijd toch een slaapcoach gezocht voor onze tweede dochter. Simone heeft ons met haar handvaten en tips enorm geholpen. Ook gewoon even horen dat je op de goede weg zit. En ik ben echt fan van haar whatsapp consult. Gewoon even sparren en snel weer op weg geholpen zijn! (Wij hebben wel eerste een videoconsult gehad. Ook heel fijn!)

- MAMA VAN LISELOT -
15 maanden

Super fijne slaapcoach! Met hele praktische en vooral leuke tips zijn wij mega goed geholpen. In twee weken tijd ging ons kind makkelijker naar bed, sliep hij langer in de middag en sliep hij voor het eerst de hele nacht door! SlaapMOON is top!

- MAMA VAN TEDDY -
2 jaar

Simone denkt op een liefdevolle natuurlijke manier mee hoe je je kindje meer slaap kunt bieden. En het werkt. Geen gehuil, geen drama, gewoon met vet veel liefde iedereen meer slaap. Dankjewel voor je fantastische hulp!

- MAMA VAN JUUN -
16 maanden