jouw vragen over slaap beantwoord

Wil je uitgerust zijn? Meer geduld hebben met je kindje en meer genieten van de mooie dingen van het ouderschap?
Wil je weten waarom het slapen soms zo moeizaam gaat? En wil je op korte termijn adviezen?
Ik kan jou daarbij helpen!

meer INFO

VIDEOCONSULT

ja, dit wil ik

Ik help jou overzicht te krijgen. Je kan al jouw vragen over slapen telefonisch aan mij stellen.
Ik geef je adviezen hoe je het slapen weer op de rit kan krijgen zodat iedereen binnen het gezin weer voldoende slaap krijgt.

En omdat ik snap dat je moe bent en misschien niet alles meteen onthoud, stuur ik je achteraf ook een compacte samenvatting van de besproken adviezen en een (aantal) voorbeeld-ritme(s) per mail.

Ik kan jou helpen aan
meer rust en slaap

Omdat ik zelf kleine kids heb die slaapproblemen hebben gehad én een opleiding tot slaapcoach heb gevolgd,
weet ik vanuit de theorie én praktijk hoe ik jou op weg kan helpen.

zo werkt het

opname zoom en voorbeeld

we (video)Bellen

Je Vult een intake in

We plannen een afspraak in om te (video)bellen. Tijdens dit gesprek kan jij 75 minuten al je al jouw vragen over slaap aan mij stellen.

Na afloop stuur ik je een korte samenvatting van de besproken adviezen en een (aantal) voorbeeldritme(s) passend bij de leeftijd en situatie van je kindje.

Ik stuur je een intake-formulier per mail zodat je deze kan invullen en ik voldoende achtergrond informatie heb om jouw vragen te kunnen beantwoorden.
Ook hou je 3 dagen het ritme van je kindje bij.

Je wil op korte termijn antwoord op jouw vragen

Je wil even op weg geholpen worden en kan daarna zelf met de tips aan de slag

Je hebt zelf al van alles geprobeerd maar het lukt niet om het huidige patroon te doorbreken.

Je bent moe en weet niet waar je moet beginnen

Het slapen loopt niet helemaal lekker. Je kindje wordt bijvoorbeeld 's nachts vaak wakker of doet korte dutjes op de dag

wanneer past het videoconsult?


Investering €169,-

Afspraak maken

Met de intake als basis spreken wij elkaar 75 minuten via Zoom. Jij kan al je vragen over slapen stellen. Ook geef ik je adviezen, afgestemd op jullie situatie. Achteraf ontvang je een compacte samenvatting van de adviezen en een (aantal) voorbeeldritme(s).

blije ouders

'Simone schreef voor ons een plan dat zo herkenbaar was en waarin ze stap voor stap uitlegde hoe we konden werken aan meer slaap voor onze dochter.

Na 3 dagen zagen we al verschil en merkten we dat ze steeds makkelijker zelf in slaap viel. Iets wat zelfden gebeurde hiervoor. Ook werden haar slaapjes langer: van 30 minuten naar 1,5 uur per keer. Heerlijk!

De nachten zijn hierdoor ook beter en rustiger geworden.
Nogmaals bedankt voor alle hulp.'

- MAMA VAN TESS -
8 maanden

-MAMA VAN LIZE-
3 maanden

'Ons meisje worstelde met enorme buikkrampen, waardoor slapen in haar bedje niet goed ging. Ze sliep enkel bij ons in de draagzak, maar ook dat waren steeds hazenslaapjes. We raakten zelf helemaal uitgeput door de situatie en hadden daarnaast nog een peuter om voor te zorgen. Gelukkig kon ik snel contact leggen met Simone en was er binnen no time een slaapplan afgestemd op onze dochter. Wat we als heel prettig hebben ervaren is de duidelijke tips, het goed op te volgen “stappenplan” en daarnaast de mogelijkheid om te appen met Simone als het even pittig was. Simone was erg betrokken, vroeg regelmatig hoe het ging en door haar eigen ervaring met een huilbaby voelden we ons enorm gehoord. Inmiddels is ons kindje 6 maanden en slaapt ze al een aantal maanden zelf in haar eigen bedje. En dat alles zonder haar te laten huilen. Hechting op nummer 1, zo fijn dat dat kon met de tips van Simone. Een echte aanrader als je met je handen in het haar zit over het slapen van je kindje!'


Zo ontzettend blij met de hulp van Simone! De stap om een slaapcoach in te schakelen voelde heel groot, maar Simone heeft ons zo liefdevol geholpen. Al na 1 week sliep onze dochter zo goed als door en na een maand sliep ze altijd door, dronk ze geen flesjes meer in de nacht en viel ze zelfstandig in slaap. Ongelofelijk! En dat alles zonder tranen, zonder dwang en met heel veel liefde en verbinding. Simone was altijd beschikbaar voor ons als we vragen hadden en coachte ons er heel fijn doorheen. Super dankbaar voor haar hulp en heel blij dat we deze stap hebben gezet! Zonder haar was het zeker nog lang niet gelukt.

- MAMA VAN MARLEY -
19 maanden

Wij hebben erg veel gehad aan het videoconsult met Simone. Ons zoontje sliep overdag alleen korte slaapjes, viel heel lastig in slaap en er zat helemaal geen ritme in de dag. Voor mijn gevoel had ik alles al geprobeerd, maar Simone kwam met heel veel nuttige tips helemaal passend bij ons zoontje situatie. Met een paar kleine aanpassingen gaat het slapen nu al veel beter. Wij zijn erg blij!

- MAMA VAN OLIVIER -
7 maanden

Fijne slaapcoach die goed bij onze visie past! We hebben een videoconsult gedaan en nadat we een uitgebreide intake moesten invullen hebben we deze samen besproken. Simone kijkt niet alleen naar het slapen maar alles eromheen neemt ze ook mee in haar advies. Door haar advies hebben we nu een goed werkend ritme voor ons dochtertje en is haar slaapkwaliteit verbeterd. We zijn er nog niet, op naar de volgende stappen! Dat is overigens heel fijn vinden wijzelf dat het plan niet gehaast hoeft. Het is stapje voor stapje, iets wat ik persoonlijk heel liefdevol en fijn vind voor de kindjes zelf. Blij dat wij dit consult hebben gedaan ondanks dat ik eerst twijfelde of we het nodig hadden. Naast alle adviezen die je van andere krijgt is het toch fijn om tips&tricks van een slaapcoach te krijgen, ik kan Simone zeker aanraden!

- MAMA VAN MAISY -
9 maanden

'Fijn en laagdrempelig contact via het Whatsapp consult waarbij al onze vragen werden beantwoord!'

- MAMA VAN OLIVIA -
8 maanden

Na een tijd toch een slaapcoach gezocht voor onze tweede dochter. Simone heeft ons met haar handvaten en tips enorm geholpen. Ook gewoon even horen dat je op de goede weg zit. En ik ben echt fan van haar whatsapp consult. Gewoon even sparren en snel weer op weg geholpen zijn! (Wij hebben wel eerste een videoconsult gehad. Ook heel fijn!)

- MAMA VAN LISELOT -
15 maanden

Super fijne slaapcoach! Met hele praktische en vooral leuke tips zijn wij mega goed geholpen. In twee weken tijd ging ons kind makkelijker naar bed, sliep hij langer in de middag en sliep hij voor het eerst de hele nacht door! SlaapMOON is top!

- MAMA VAN TEDDY -
2 jaar

Simone denkt op een liefdevolle natuurlijke manier mee hoe je je kindje meer slaap kunt bieden. En het werkt. Geen gehuil, geen drama, gewoon met vet veel liefde iedereen meer slaap. Dankjewel voor je fantastische hulp!

- MAMA VAN JUUN -
16 maanden