je hoeft het niet alleen te doen, ik help je


Wil je weer (nacht)rust voor het hele gezin? Wil je graag gehoord én geholpen worden? Wil je weer kunnen genieten van jouw kindje(s)?
Wanneer je hebt gekozen voor het stappenplan, kan je coaching bijboeken. Dit kan je zelf indelen.
We kunnen van te voren samen een pakket samenstellen maar je kan op een later moment beslissen om coaching bij te boeken

Lees verder

COACHING

ja, dit wil ik

Als je hebt gekozen voor het stappenplan op maat, kan je (later) coaching bij boeken. En dan ook precies de vorm en intensiteit die  past bij jullie situatie en wensen.  Je kan kiezen voor wekelijkse zoom-calls of zoom calls wanneer jij het nodig vindt, een frissen blik en bijsturing via de mail of een of meerdere weken whatsapp ondersteuning. Precies wat jij fijn vindt. Even op pauze zetten omdat er iets onverwachts gebeurt? Geen probleem.


Ik kan jou helpen aan
meer rust en slaap

Omdat ik zelf kleine kids heb die slaapproblemen hebben gehad, weet ik hoe zwaar het kan zijn. de vermoeidheid die erbij komt kijken is zo bepalend voor hoe je in het ouderschap staat. ik ga je helpen! ik luister naar je verhaal, kom met een praktisch uitvoerbaar plan en coach je.

zo werkt het

Vooraf coaching boeken of later beslissen

Je kiest zelf of je via mail, whatsapp, (video)bellen of een combinatie hiervan van begeleiding wil. Ook de duur en frequentie kan je zelf aangeven. Ik kan je ook helpen kiezen, mocht je het niet zo goed weten. Voor mij is het belangrijk dat jij aan het einde van traject blij bent en meer slaap krijgt.

We plannen in overleg de coaching in. Doe je dit vooraf, dan ben je meer zeker van een plekje op korte termijn en/of de momenten dat het jou het beste uit komt. Maar last-minute kan ook, we zoeken dan samen naar een fijn moment.

We kunnen samen bekijken wat voor soort begeleiding prettig is in jullie situatie en dit alvast vastleggen. Je hebt dan van te voren een duidelijk beeld van wat we wanneer gaan doen en wat de kosten zijn. Je kan ook later nog beslissen om een vorm van coaching bij te boeken

Soort coaching

Inplannen

Je wil dit graag samen doen, want zonder hulp is het nog niet gelukt

Je hebt behoefte aan een luisterend oor, iemand die geen oordeel heeft over de situatie maar zorgt dat het beter wordt.

Je weet niet meer waar je moet beginnen of vindt het moeilijk motivatie hiervoor te vinden.

Wanneer coaching bijboeken?

(VideO) Call

Je kan een week lang dagelijks (ma-vrij) al je vragen stellen via whatsapp. 
Je kan meerdere weken achter elkaar boeken maar ook met pauze er tussen.
Precies wat jij prettig vindt.

whatsapp week

Je bent met het stappenplan aan de slag gegaan en loopt toch nog tegen een aantal vragen aan. Je kan al je vragen bundelen en naar mij op de mail zetten. Ik geef je een uitgebreid antwoord.

mail consult

Vergelijkbaar met het mail-consult alleen persoonlijker en interactiever.
Je kan doorvragen, ik kan je motiveren en we kunnen samen sparren over hoe het gaat en hoe we dingen kunnen finetunen.

€ 35,-

€ 65,-

vanaf € 40,-*

30 minuten: € 40-
60 minuten: € 75,-
90 minuten: € 110,-

*

Ik wil een consult met coaching boeken

Nergens over na hoeven denken? Je kan ook een compleet pakket met coaching boeken.
Je krijgt dan een videoconsult, een stappenplan op maat, 4 weken whatsapp begeleiding, 3 coachcalls van 30 minuten en een evaluatiegesprek van 30 minuten waarin we bespreken hoe je na de 4 weken begeleiding zelf verder kan gaan.
Na 4 weken toch liever nog even niet zelfstandig aan de slag? Coaching bijboeken kan ook nog.

Compleet pakket met 4 weken coaching

€ 625,-

blije ouders

'Simone schreef voor ons een plan dat zo herkenbaar was en waarin ze stap voor stap uitlegde hoe we konden werken aan meer slaap voor onze dochter.

Na 3 dagen zagen we al verschil en merkten we dat ze steeds makkelijker zelf in slaap viel. Iets wat zelfden gebeurde hiervoor. Ook werden haar slaapjes langer: van 30 minuten naar 1,5 uur per keer. Heerlijk!

De nachten zijn hierdoor ook beter en rustiger geworden.
Nogmaals bedankt voor alle hulp.'

- MAMA VAN TESS -
8 maanden

-MAMA VAN LIZE-
3 maanden

'Ons meisje worstelde met enorme buikkrampen, waardoor slapen in haar bedje niet goed ging. Ze sliep enkel bij ons in de draagzak, maar ook dat waren steeds hazenslaapjes. We raakten zelf helemaal uitgeput door de situatie en hadden daarnaast nog een peuter om voor te zorgen. Gelukkig kon ik snel contact leggen met Simone en was er binnen no time een slaapplan afgestemd op onze dochter. Wat we als heel prettig hebben ervaren is de duidelijke tips, het goed op te volgen “stappenplan” en daarnaast de mogelijkheid om te appen met Simone als het even pittig was. Simone was erg betrokken, vroeg regelmatig hoe het ging en door haar eigen ervaring met een huilbaby voelden we ons enorm gehoord. Inmiddels is ons kindje 6 maanden en slaapt ze al een aantal maanden zelf in haar eigen bedje. En dat alles zonder haar te laten huilen. Hechting op nummer 1, zo fijn dat dat kon met de tips van Simone. Een echte aanrader als je met je handen in het haar zit over het slapen van je kindje!'


Zo ontzettend blij met de hulp van Simone! De stap om een slaapcoach in te schakelen voelde heel groot, maar Simone heeft ons zo liefdevol geholpen. Al na 1 week sliep onze dochter zo goed als door en na een maand sliep ze altijd door, dronk ze geen flesjes meer in de nacht en viel ze zelfstandig in slaap. Ongelofelijk! En dat alles zonder tranen, zonder dwang en met heel veel liefde en verbinding. Simone was altijd beschikbaar voor ons als we vragen hadden en coachte ons er heel fijn doorheen. Super dankbaar voor haar hulp en heel blij dat we deze stap hebben gezet! Zonder haar was het zeker nog lang niet gelukt.

- MAMA VAN MARLEY -
19 maanden

Wij hebben erg veel gehad aan het videoconsult met Simone. Ons zoontje sliep overdag alleen korte slaapjes, viel heel lastig in slaap en er zat helemaal geen ritme in de dag. Voor mijn gevoel had ik alles al geprobeerd, maar Simone kwam met heel veel nuttige tips helemaal passend bij ons zoontje situatie. Met een paar kleine aanpassingen gaat het slapen nu al veel beter. Wij zijn erg blij!

- MAMA VAN OLIVIER -
7 maanden

Fijne slaapcoach die goed bij onze visie past! We hebben een videoconsult gedaan en nadat we een uitgebreide intake moesten invullen hebben we deze samen besproken. Simone kijkt niet alleen naar het slapen maar alles eromheen neemt ze ook mee in haar advies. Door haar advies hebben we nu een goed werkend ritme voor ons dochtertje en is haar slaapkwaliteit verbeterd. We zijn er nog niet, op naar de volgende stappen! Dat is overigens heel fijn vinden wijzelf dat het plan niet gehaast hoeft. Het is stapje voor stapje, iets wat ik persoonlijk heel liefdevol en fijn vind voor de kindjes zelf. Blij dat wij dit consult hebben gedaan ondanks dat ik eerst twijfelde of we het nodig hadden. Naast alle adviezen die je van andere krijgt is het toch fijn om tips&tricks van een slaapcoach te krijgen, ik kan Simone zeker aanraden!

- MAMA VAN MAISY -
9 maanden

'Fijn en laagdrempelig contact via het Whatsapp consult waarbij al onze vragen werden beantwoord!'

- MAMA VAN OLIVIA -
8 maanden

Na een tijd toch een slaapcoach gezocht voor onze tweede dochter. Simone heeft ons met haar handvaten en tips enorm geholpen. Ook gewoon even horen dat je op de goede weg zit. En ik ben echt fan van haar whatsapp consult. Gewoon even sparren en snel weer op weg geholpen zijn! (Wij hebben wel eerste een videoconsult gehad. Ook heel fijn!)

- MAMA VAN LISELOT -
15 maanden

Super fijne slaapcoach! Met hele praktische en vooral leuke tips zijn wij mega goed geholpen. In twee weken tijd ging ons kind makkelijker naar bed, sliep hij langer in de middag en sliep hij voor het eerst de hele nacht door! SlaapMOON is top!

- MAMA VAN TEDDY -
2 jaar

Simone denkt op een liefdevolle natuurlijke manier mee hoe je je kindje meer slaap kunt bieden. En het werkt. Geen gehuil, geen drama, gewoon met vet veel liefde iedereen meer slaap. Dankjewel voor je fantastische hulp!

- MAMA VAN JUUN -
16 maanden

heb je nog vragen of hulp nodig bij het kiezen van het juiste pakket?

Tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek kan ik jou meer uitleggen over mijn werkwijze en je -aan de hand van jouw verhaal- helpen kiezen welk pakket het beste bij jullie situatie past.

Plan een gratis kennismaking