Een overzichtelijk plan om mee aan de slag te gaan

Als je een videoconsult boekt, kan je er voor kiezen om een stappenplan op maat te laten maken door mij. Na afloop van het videoconsult ontvang je niet alleen een opname van de zoom maar ook een op maat gemaakt stappenplan waarmee je de weken daarna aan de slag kan om het slapen van jouw kindje te verbeteren.


Lees verder

stappenplan op maaT 

meer informatie

Ik schrijf voor jullie een stappenplan dat past bij jullie situatie en wensen. Ik zorg dat het praktisch is, zodat je er zelf mee aan de slag kan.
Als je kiest voor dit stappenplan, is het helder op welk moment je waarmee aan de slag kan gaan en hoeveel tijd je daar ik zou moeten investeren.
Daarna ga jij zelf met jouw kindje werken aan meer slaap.
Alleen wanneer je het stappenplan afneemt, kan je coaching bijboeken. Dit kan je meteen doen maar mag ook op een later moment.


Ik kan jou helpen aan
meer rust en slaap

Het voordeel van het stappenplan op maat, is dat je niet alleen losse adviezen krijgt over het slapen maar een uitgewerkt advies met als uitgangsspunt de huidige situatie en als eindpunt de gewenste situatie en hoe je daar stap voor stap kan komen. 

zo werkt het

ik help je op weg

ik schrijf een plan op maat

Je Vult een intake in

Aan de hand van het intake-formulier, de daglogs en het bespreken van in intake maak ik een stappenplan voor jullie. Geen ellenlange teksten, want je bent al moe genoeg. Echt concrete stappen met een tijdlijn, zodat je precies weten wat je kan doen en wanneer.

Je kan -na het ontvangen van het slaapadvies- direct zelf aan de slag. Uiteraard beantwoord ik je vragen die je hebt direct na het ontvangen van het stappenplan. Mocht je toch begeleiding willen, dan kan je dit -direct of op een later moment- bijboeken. Je kan de intensiteit, duur en vorm van begeleiding helemaal zelf bepalen. Zo weet je zeker dat de hulp die je krijgt ook goed bij jullie past.

Ik stuur je een intake-formulier per mail, samen met de vraag of je 3 dagen wil bijhouden wat het ritme van je kindje is.
Als ik het intake-formulier retour heb, plannen we een (video)belafspraak om deze te bespreken en krijg je al adviezen plus een opname van de zoom.

Je wil (later) coaching kunnen bijboeken

Je wil concrete adviezen met duidelijkheid over wat je wanneer kan verwachten.

Je hebt van alles geprobeerd en wil nu met een duidelijk plan van aanpak aan de slag om het écht beter te krijgen.

Het slaapprobleem speelt al langer en/of er is sprake van onrust of veel huilen

wanneer Kies je voor het stappenplan?


Investering € 150,-

Ja, dat wil ik

Je kan het stapppenplan alleen boeken als je een videoconsult hebt gehad en dit vooraf of bij aanvang van het videoconsult hebt aangegeven.
Je ontvang een praktisch stappenplan met adviezen op basis de situatie van jouw kindje. Ik kijk naar de oorsprong va het slaappatroon en geef adviezen over verschillende factoren die verband houden met het huidige slaappatroon. Je kan hier zelf mee aan de slag en kan (binnen drie maanden vanaf het ontvangen van het stappenplan) nog coaching bijboeken. 

Je ontvangt ook handige infosheets met achtergrond info. de infosheets onderbouwen de adviezen door je inzicht te geven in hoe het slapen werkt en wat er mee kan spelen als het niet zo lekker loopt.

Wil je advies over welk consult het beste past? Stuur me even een appje, ik denk graag met je mee

blije ouders

'Simone schreef voor ons een plan dat zo herkenbaar was en waarin ze stap voor stap uitlegde hoe we konden werken aan meer slaap voor onze dochter.

Na 3 dagen zagen we al verschil en merkten we dat ze steeds makkelijker zelf in slaap viel. Iets wat zelfden gebeurde hiervoor. Ook werden haar slaapjes langer: van 30 minuten naar 1,5 uur per keer. Heerlijk!

De nachten zijn hierdoor ook beter en rustiger geworden.
Nogmaals bedankt voor alle hulp.'

- MAMA VAN TESS -
8 maanden

-MAMA VAN LIZE-
3 maanden

'Ons meisje worstelde met enorme buikkrampen, waardoor slapen in haar bedje niet goed ging. Ze sliep enkel bij ons in de draagzak, maar ook dat waren steeds hazenslaapjes. We raakten zelf helemaal uitgeput door de situatie en hadden daarnaast nog een peuter om voor te zorgen. Gelukkig kon ik snel contact leggen met Simone en was er binnen no time een slaapplan afgestemd op onze dochter. Wat we als heel prettig hebben ervaren is de duidelijke tips, het goed op te volgen “stappenplan” en daarnaast de mogelijkheid om te appen met Simone als het even pittig was. Simone was erg betrokken, vroeg regelmatig hoe het ging en door haar eigen ervaring met een huilbaby voelden we ons enorm gehoord. Inmiddels is ons kindje 6 maanden en slaapt ze al een aantal maanden zelf in haar eigen bedje. En dat alles zonder haar te laten huilen. Hechting op nummer 1, zo fijn dat dat kon met de tips van Simone. Een echte aanrader als je met je handen in het haar zit over het slapen van je kindje!'


Zo ontzettend blij met de hulp van Simone! De stap om een slaapcoach in te schakelen voelde heel groot, maar Simone heeft ons zo liefdevol geholpen. Al na 1 week sliep onze dochter zo goed als door en na een maand sliep ze altijd door, dronk ze geen flesjes meer in de nacht en viel ze zelfstandig in slaap. Ongelofelijk! En dat alles zonder tranen, zonder dwang en met heel veel liefde en verbinding. Simone was altijd beschikbaar voor ons als we vragen hadden en coachte ons er heel fijn doorheen. Super dankbaar voor haar hulp en heel blij dat we deze stap hebben gezet! Zonder haar was het zeker nog lang niet gelukt.

- MAMA VAN MARLEY -
19 maanden

Wij hebben erg veel gehad aan het videoconsult met Simone. Ons zoontje sliep overdag alleen korte slaapjes, viel heel lastig in slaap en er zat helemaal geen ritme in de dag. Voor mijn gevoel had ik alles al geprobeerd, maar Simone kwam met heel veel nuttige tips helemaal passend bij ons zoontje situatie. Met een paar kleine aanpassingen gaat het slapen nu al veel beter. Wij zijn erg blij!

- MAMA VAN OLIVIER -
7 maanden

Fijne slaapcoach die goed bij onze visie past! We hebben een videoconsult gedaan en nadat we een uitgebreide intake moesten invullen hebben we deze samen besproken. Simone kijkt niet alleen naar het slapen maar alles eromheen neemt ze ook mee in haar advies. Door haar advies hebben we nu een goed werkend ritme voor ons dochtertje en is haar slaapkwaliteit verbeterd. We zijn er nog niet, op naar de volgende stappen! Dat is overigens heel fijn vinden wijzelf dat het plan niet gehaast hoeft. Het is stapje voor stapje, iets wat ik persoonlijk heel liefdevol en fijn vind voor de kindjes zelf. Blij dat wij dit consult hebben gedaan ondanks dat ik eerst twijfelde of we het nodig hadden. Naast alle adviezen die je van andere krijgt is het toch fijn om tips&tricks van een slaapcoach te krijgen, ik kan Simone zeker aanraden!

- MAMA VAN MAISY -
9 maanden

'Fijn en laagdrempelig contact via het Whatsapp consult waarbij al onze vragen werden beantwoord!'

- MAMA VAN OLIVIA -
8 maanden

Na een tijd toch een slaapcoach gezocht voor onze tweede dochter. Simone heeft ons met haar handvaten en tips enorm geholpen. Ook gewoon even horen dat je op de goede weg zit. En ik ben echt fan van haar whatsapp consult. Gewoon even sparren en snel weer op weg geholpen zijn! (Wij hebben wel eerste een videoconsult gehad. Ook heel fijn!)

- MAMA VAN LISELOT -
15 maanden

Super fijne slaapcoach! Met hele praktische en vooral leuke tips zijn wij mega goed geholpen. In twee weken tijd ging ons kind makkelijker naar bed, sliep hij langer in de middag en sliep hij voor het eerst de hele nacht door! SlaapMOON is top!

- MAMA VAN TEDDY -
2 jaar

Simone denkt op een liefdevolle natuurlijke manier mee hoe je je kindje meer slaap kunt bieden. En het werkt. Geen gehuil, geen drama, gewoon met vet veel liefde iedereen meer slaap. Dankjewel voor je fantastische hulp!

- MAMA VAN JUUN -
16 maanden

Het is heel persoonlijk of je het fijn vindt dat ik bij je thuis (mee) kom kijken.
Ik bied dit daarom ook niet standaard aan.
Mocht je dit wel graag willen, dan is dit binnen een straal van 10 kilometer inbegrepen bij een slaapadvies op maat (met of zonder bijgeboekte coaching, 1 bezoek na het invullen van de intake).
Mocht je verder weg wonen, dan kom ik ook graag bij je langs. Hiervoor geldt een meerprijs van 50 euro, exclusief reiskosten.

wil je graag dat ik bij je thuis kom?